Beskriv hvordan internettelefontjenesten fungerer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sådan fungerer det

Når du foretager et opkald, konverterer internettelefonudstyret din stemme til et digitalt signal, der bevæger sig via internettet. Når din stemme når den tilsigtede modtager, konverteres den tilbage til et telefonsignal for din ven til at forstå. Hvis den person, du ringer til, også bruger VoIP, forbliver signalet digitalt.

Udstyr

Der kræves en højhastighedsforbindelse (DSL eller kabel), så din stemme kan nå modtageren uden en hakket forbindelse. har også brug for en computer (desktops, bærbare computere og netbooks alt arbejde), mikrofon og muligvis en speciel telefon adapter, der kan konvertere din stemme til et internet signal afhængigt af din computer. Mange VoIP-udbydere vil levere alt nødvendigt udstyr til at få dig mikrofoner kan købes hos din lokale kontorforretning, hvis din computer ikke har en indbygget.

Kontakter

Du kan kontakte nogen inden for parametrene for den internetudbyder, du vælger. Mange internetudbydere giver dig mulighed for ikke kun at ringe lokale og langdistanceopkald, men også internationale opkald til ringe eller uden omkostninger. Din kontakt behøver ikke at have en internettelefonkonto. Du kan ringe til andre VoIP-telefoner, mobiltelefoner eller fastnet.

Porta bility

Du kan tage din VoIP-adapter med dig og foretage opkald fra hvor som helst du har en højhastighedsforbindelse. Uanset om du besøger familie i en anden stat eller rejser ud af landet, så længe du har en højhastighedsforbindelse, kan du holde det samme telefonnummer og foretage VoIP-opkald uden ekstra omkostninger.

Nødopkald

Du kan foretage 911 opkald over VoIP. Ny teknologi giver dig mulighed for at indtaste din fysiske placering i softwareopsætningen for dit VoIP-system, så du kan kontakte 911 og sikre, at du spores i tilfælde af en nødsituation. Dereguleringen af ​​telefonselskaber tillod kunderne flere muligheder for at lokalisere et telefonselskab, der passer til deres behov, budgetter og kaldevaner. En ny teknologi har fået telefonforbruget til at være endnu billigere ved at give dig mulighed for at kommunikere med dine venner og kære via internettet. Internettelefonitjenester, bedre kendt som Voice over Internet Protocol (VoIP), giver dig mulighed for at kontakte andre for lidt uden omkostninger ved at bruge det grundlæggende udstyr, du bruger til at oprette forbindelse til internettet.