Netværkstræningskampe i Texas

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Netværksuddannelsesprogrammer er blevet populære hos informationsteknologiafdelinger, der ønsker, at medarbejderne skal trænes hurtigt på computernetværk. Appellen med disse programmer er garantien for, at praktikanten vil blive certificeret. Færdighed og passering er garanteret med penge tilbage muligheder for mange af disse programmer. Flere af disse programmer har hovedkontor i Texas og har træningscentre omkring staten og landet.

ETEC

Dette landsdækkende firma med hovedkontor i Houston, Texas har træningskontorer i hele USA. Virksomheden tilbyder aggressive træningsprogrammer i alle typer Microsoft, Linux og CISCO netværk certificeringer. Siden 1999 har ETEC hjulpet organisation, offentlige myndigheder og Fortune 500-virksomheder til at opfylde deres netværksuddannelsesbehov. Tilfredshedsgarantien er detaljeret på hjemmesiden og er let at følge. Skemaerne for den ønskede certificering er tilgængelige med et tryk på en knap sammen med omkostningerne for hvert program. Uddannelsesgrupper på seks eller flere giver ETEC-trænerne mulighed for at rejse til en by tæt ved at levere uddannelse til medarbejdere, hvilket sparer rejseudgifter.

ETEC
3920 FM 1960 W. Suite 280 < br /> Houston, TX 77068
281-537-9750
etecenter.com/index.html

Internetworking Dynamics

Dette netværkscertificering træningscenter i Arlington byder på virkelig træning. Opstartslejrene har Microsoft, CISCO og kombinationscertificeringsprogrammer, der opfylder virksomhedens eller medarbejderens behov. Internetworking Dynamics er tilknyttet VaughnElite Company, og tilbyder at slå enhver sammenlignelig kurspris. Virksomheden har en 98 procent pass rate for deltagere i alle programmer og vil betale for en genoptagelse på en certificeringseksamen, hvis traineeren ikke består eksamen ved første forsøg.

Internetworking Dynamics
5070 South Collins nr. 215
Arlington, TX 76018
877-485-6112
internetworkingdynamics.com/

GlobalNet Training Solutions

Et datterselskab af Todd Lammle Co. , denne træningsgruppe fokuserer på netværkscertificering og sikkerhed for oplysningerne på netværket. Startlejrene tilbyder intensive, ugange lange kurser, eller en studerende kan tage en klasse som et selvstændigt kursus med støtte fra GlobalNet Training Solutions. Certificeringer tilbydes på CompTIA, CISCO og Microsoft Networks. Der er flere trådløse router træningsprogrammer og en stemme over WLAN boot camp, der er unik for Global Net Training. Virksomheden har ikke en pass-garanti på deres hjemmeside, men tilbyder rabat til tilbagevendende studerende og henvisningsgebyrer for tidligere studerende, der henviser nye studerende til de tilbudte programmer og startlejre. Det centrale hovedkvarter ligger i Plano, Texas, men opererer steder i hele USA og i England og Tyskland.

GlobalNet Training Solutions
4965 Preston Park, Suite 650 Øst
Plano , TX 75093
877-212-8473
globalnettraining.com/