Sådan får du et web-surferkort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en bank, der tilbyder eksklusive web surfing kort. Disse er som almindelige kreditkort, men deres anvendelse er strengt eksklusiv til online køb. Mange banker tilbyder web-eksklusive kort, og mange er baseret uden for USA, såsom Libanon og Gulf Bank eller Zenith Bank i Nigeria. Pas på, hvilket kort du vælger, og sørg for, at det er en velrenommeret bank.

2.

Udfyld web-surfer-kortansøgningen online og vente på, at banken accepterer din ansøgning Det kan tage et par timer eller et par dage afhængigt af din kredit score og den bank du vælger. Når din ansøgning er accepteret, følg instruktionerne for aktivering af dit kort fra banken.

3.

Betal det nødvendige gebyr - hvis det er relevant - så overfør yderligere midler til din kort fra din personlige bank, hvis det er tilladt. Nogle kort vil have en fastsat grænse for tilladte midler, og andre kan ikke genindlæses, og du skal købe et nyt kort, når du har brugt alle dine penge.

Tips og advarsler

  • Vær forsigtig med at vælge en bank for at få et web-surferkort. Visse virksomheder tillader ikke køb af kort, der er forbundet til en bank i Nigeria, så meget bedrageri og mange svindel stammer fra dette land.
  • Surfing på nettet for at handle er ved at blive en stigende tendens, da flere forbrugere foretrækker at blive hjemme hos deres hjem, når de leder efter produkter i modsætning til at kæmpe folkemængderne i indkøbscentre. Talrige virksomheder har gjort det nemmere at handle online som Paypal og Graphcard, og nogle tilbyder eksklusive web-surfer-kort, der fungerer som kreditkort, men bruges kun til online-køb. At få et web-surfer-kort er ligesom at søge et kreditkort, og ansøgningsprocessen håndteres strengt online. Du bør undersøge velrenommerede banker, der tilbyder web-surfer-kort, før du vælger kortet for at sikre sikkerhed.