Sådan konfigurerer du ISA til at blokere Utorrent

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og klik på 'Alle programmer'. Klik på 'Administrative værktøjer' i listen over muligheder og klik derefter på 'Microsoft ISA Server Management Console.' Dette åbner konfigurationsadministratoren.

2.

Højreklik på HTTP-politikken og vælg 'Konfigurer HTTP.' Dette åbner et nyt vindue. Klik på fanen 'Signaturer' og klik derefter på 'Tilføj'. Dette åbner konfigurationsvinduet, hvor du definerer typen af ​​filter.

3.

Indtast et venligt navn i tekstboksen mærket 'Navn'. Dette kan være et hvilket som helst genkendeligt navn, du vælger.

4.

Vælg 'Request headers' i rullemenuen, der er mærket 'Søg i.' I tekstfeltet mærket 'HTTP Header' skal du indtaste 'Content-Type'. Indtast 'application / x-bittorrent' i tekstboksen 'Signatur'. Dette filtrerer Utorrent og andre torrent-downloads på dit lokale netværk.

5.

Klik på 'OK' knappen for at gemme dine indstillinger. Klik på knappen 'OK' igen i hovedkonfigurationsvinduet, og luk ISA-administratorkonsollen. Brugere kan ikke downloade filer ved hjælp af Utorrent.

Microsoft Internet Security u0026 amp; Acceleration (ISA) giver netværksadministratorer en løsning til overvågning og sikring af interne maskiner. En teknologi, der leveres af en ISA-server, filtrerer internetwebsteder og blokkerer downloads. Utorrent er en applikation, der bruges til at downloade torrent-filer, som er store filer, der indeholder film og musik. Virksomheder blokerer typisk ulovlige downloads, som kan opnås i ISA-kontrolpanelet.