Sådan repareres DHCP i Windows 98

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fix ugyldig DHCP IP

1.

Klik på ikonet 'Start' og vælg 'Kør'.

2.

< p> Skriv 'winipcfg' uden citater og tryk 'Enter' for at starte værktøjet.

3.

Klik på 'PPP Adapter' listen, der findes i listen over tilgængelige adaptere.

4.

Kontroller, at den Windows-tildelte IP er '169.254.xx' Dette er en standard Windows IP oprettet automatisk til alle lokale forbindelser. 'X. X.' Værdierne er forskellige, mens de to første værdier altid er de samme. Hvis IP'en ikke stemmer overens, skal du frigive og forny for at DHCP skal kunne hente Windows IP.

5.

Klik på knappen 'Release', der er placeret

Klik på knappen 'Forny', der ligger ved siden af ​​udløserknappen.

7.

p> Klik på den netværksadapter, du bruger, placeret i listen over tilgængelige adaptere. Den skal mærkes som 'Netværksadapter' i adaptertype.

8.

Kontroller, at IP-adressen på netværksadapteren matcher '169.254.x.x.' De sidste to 'x.x' -værdier skal svare til din PPP-adapter. Hvis det ikke gør det, skal du frigive og forny IP'en.

9.

Klik på 'Release' -knappen. Værdien for netværksadapteren ændres nu til 0.0.0.0.

10.

Klik på knappen 'Forny'. IP'en bliver nu '169.254.xx'

Deaktiver automatisk privat IP-adressering i Windows 98

1.

Klik på ikonet 'Start' og derefter 'Kør.'

2.

Skriv 'regedit' uden citater. Tryk 'Enter' for at starte registreringseditoren.

3.

Åbn 'HKEY\_LOCAL\_MACHINE', 'System', 'CurrentControlSet', 'Services', VxD, '' DHCP 'registreringsmappe.

4.

Højreklik et sted i det tomme hvide rum på DHCP-mappeskærmen og klik på' Ny '. Vælg' DWORD. '

5.

Skriv 'IPAutoconfigurationEnabled' som indtastningsnavn. Skriv '0x0' i feltet 'Værdidata'. Klik på 'OK' for at bekræfte dine ændringer.

p>

Tips og advarsler

  • Hvis du deaktiverer automatisk IP-adressering i Windows 98, stopper DHCP fra at tildele to forskellige IP'er til en forbindelse, hvilket vil afhjælpe forbindelsesfejl. Windows standard IP er ikke det samme som din internetudbyder-IP-adresse. Den Windows-tildelte IP er en intern funktion til din internetforbindelse og er ikke den samme som din rigtige IP-adresse tildelt af din internetudbyder.
  • DHCP eller Dynamic Host Configuration Protocol er en computers måde at oprette forbindelse til internettet ved hjælp af TCP / IP-protokollen. En computer har brug for en IP-adresse, der kan oprette forbindelse til internettet. Windows XP, Vista og 7 brugere konfigurerer ikke DHCP som nyere teknologi giver mulighed for routere og modem til automatisk at konfigurere deres webindstillinger. Windows 98-brugere skal følge manuel konfiguration og ændre indstillinger. Ofte er et DHCP-problem kun en fejl i IP-adresser. DHCP-servere tildeler sig en IP-adresse fra 169.254.xx-rækken; Dette er en Windows-standard. To IP-adresse-værdier skal matche i adapterindstillinger, eller computeren kan ikke få adgang til internettet.