Fordele ved Internet Protocol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Internetprotokollen (IP) er hovedprotokollen anvendt i Internet Protocol Suite (TCP / IP), hvis formål er at kommunikere data på tværs af et pakkekoblet internetværk. Det giver en masse information om computere, der har adgang til internettet. Et af hovedstykkerne er en unik adresse for hver enkelt computer.

Pakke Mobilitet og Beskeder

IP og TCP er to forskellige protokoller, der kombinerer at give ledelse og vejledning til den generelle mobilitet af datapakker. TCP er ansvarlig for linkene lavet med eksterne værter. IP er ansvarlig for at adressere meddelelserne, så de går i den rigtige retning. Ved brug af TCP / IP-protokoller bliver netværkskortet mulig.

God fejlfejl

TCP og IP-protokoller blev designet til forsvarsministeriet, og hvad der nu er kendt som funktionerne i TCP / IP var oprindeligt en del af sit program for at sikre sikker og robust kommunikation. For eksempel, hvis forsvarsministeriet blev delvist handicappet som følge af en fjendtlig lovovertrædelse, gav kravet om god fejlinddrivelse tillade, at upåvirkede dele af netværket forbliver funktionelle.

Tilføjelse af netværk uden afbrydelse

med TCP / IP kan netværk tilføjes til den eksisterende samling uden at forstyrre de tjenester, der allerede er tilgængelige til brug.

Håndtering af høj fejlfrekvens

TCP / IP's højfejlhåndteringsevne blev bygget til Formålet med at sikre, at en pakke af oplysninger ikke var gået tabt under rejsen mod destinationen. Hvis en rute ikke går helt til destinationen, findes der en alternativ mekanisme til at tage informationen til sin destination via en anden rute.

Platform Independence

Der er ingen begrænsninger på, hvilke netværk og klienter der kan brug TCP / IP. Windows, Mac, UNIX eller en kombination af disse systemer kan bruge TCP / IP.

Low Data Overhead

Årsagen til TCP / IP's effektivitet er dens lave dataoverhead. TCP / IP er uovertruffen i hastighed og enkelhed, det giver.