Retningslinjer for at tilføje en computer til et Linksys hjemmenetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kablet netværk

1.

Find netværksindgangskortet på bagsiden af ​​computeren. Typisk vil dette kort findes ved siden af ​​den indgang, du bruger til at forbinde en telefonledning til, hvis du bruger en opkaldsforbindelse.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet, som du arbejder med i netværkskortet, er du placeret på bagsiden af ​​computeren i 'Trin 1'.

3.

Slut den anden ende af Ethernet-kablet du arbejder med i en af ​​Ethernet-indgangene på bagsiden af ​​din Linksys-router. Din computer bliver automatisk tilføjet til hjemmenetværket, og du kan begynde at overføre filer eller oprette forbindelse til internettet (hvis dit hjemmenetværk også deler en internetforbindelse).

Trådløst netværk

1.

Klik en gang på ikonet i computerens systembakke, der læser 'Trådløs netværksforbindelse .

2.

Klik på 'Se trådløse netværk.'

3.

Find navnet på dit Linksys trådløse hjemmenetværk fra listen over netværk, der er vist på skærmen.

4.

Klik på navnet på dine Linksys wireles s hjemmenetværk.

5.

Klik på 'Connect'. Din computer vil nu blive forbundet til dit Linksys hjemmenetværk. Bemærk, at hvis du har adgangskodebeskyttet dit netværk, skal du indtaste denne adgangskode i feltet på skærmen, inden du kan oprette forbindelse.

Hvis du vil tilføje en computer til dit Linksys hjemmenetværk, skal du fortælle den computer, at du opretter forbindelse til din Linksys-router. De metoder, du vil bruge til at gøre dette, afhænger helt af, hvilken type Linksys hjemmenetværk du har. For et kablet netværk skal du forbinde din computer til routeren via et Ethernet-kabel. Dette er et specielt designet kabel, der kan overføre computersignaler med høje hastigheder. For et kablet netværk skal du konfigurere computerens trådløse kort og fortælle det om at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk.