Sådan løses '' Ingen DNS-fejl '' på Windows XP SP2

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværk og internetforbindelser' 'Netværksforbindelser' og derefter højreklik på din netværksforbindelse (det er normalt den første listede).

3.

Se både fanen 'Generelt' og 'Netværk' fanen og find et afsnit kaldet 'Internet Protocol (TCP / IP).' Klik på det og klik derefter på 'Egenskaber'.

4.

Klik på 'Hent DNS server adresse automatisk. 'Klik på' Anvend. 'Kontrollér, om din internetforbindelse nu fungerer.

Hvis det ikke er tilfældet, skal du kontakte din internetudbyder og bede om deres DNS-serveradresser. Du skal få to snorre Klik på 'Brug de følgende DNS-serveradresser', og indtast derefter strenge af tal i de to felter. Klik på 'Anvend'.

Din internetforbindelse skal nu fungere.

At løse en ingen DNS-fejl er generelt lige så let som at ringe til din internetudbyder og få lidt information. DNS- eller Domain Name Server er en specialiseret slags websted, som din computer besøger bag kulisserne, så den kan finde ud af, hvor man skal kigge efter et websted, du har besøgt. Hvis du for eksempel ønskede at besøge www.ehow.com, ville din computer besøge din DNS-server og finde ud af, hvor ehow er placeret. Men hvis du får en DNS-serverfejl, betyder det, at din computer ikke kan finde DNS. Det er dog en nem løsning.