Sådan annoncerer du din hjemmeside på Google

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en Google AdWords-konto (se Ressourcer). Hvis du har et Gmail-navn og en adgangskode, kan du vælge at bruge dem til at tilmelde dig AdWords, hvis du ønsker det.

2.

Angiv et annonceringsbudget for dit websted med 'Google pay-per-click '-annoncer. Der er ingen minimumskrav til udgift. Angiv et dagligt budget og en maksimumspris for hvert klik på din annonce. Dette vil hjælpe dig med at styre din økonomi.

3.

Klik på 'Start en ny kampagne' på din startside for Google AdWords for at begynde at oprette din annonce. Vælg et 'kampagnenavn', den placering, hvor du vil have dine annoncer vist, og de budgetoplysninger, du fastslog i trin 2.

4.

Vælg om du vil oprette en 'tekst' eller en 'billede' annonce. Indtast de nødvendige oplysninger (f.eks. Overskrift, beskrivelse og visningsadresse), hvis du valgte 'tekst' -annonce til dit websted. Vælg et foto eller en grafik, hvis du ønsker at gå til en 'billede' -annonce. Klik på knappen 'Gennemse' for at uploade et billede.

5.

Klik på knappen 'Preview' for at få vist din annonce, når du er færdig med at oprette det.

p> 6.

Indtast søgeord, der er relevante for dit websted og de tjenester, det tilbyder. Dette er et meget vigtigt skridt, da du kan tiltrække mere trafik, hvis du bruger de rigtige søgeord. Brug Googles søgeordsværktøj (se Ressourcer) til at generere nye søgeordsidéer.

7.

Klik på 'Gem og fortsæt med fakturering', efter du har indtastet de relevante søgeord. Dine faktureringsoplysninger for at aktivere annoncen på Google.

Når du annoncerer dit websted på Google, kan du muligvis trække mere trafik til det. Google tilbyder Google AdWords til at hjælpe dig med at gøre det. Med Google AdWords kan du oprette annoncer og vælge søgeord, der relaterer til dit websted. Du betaler kun, når folk klikker på dine annoncer.