Sådan bruger du et Wi-Fi-USB-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installations-cd'en i cd-rom-drevet på computeren. En installationsguiden starter. Hvis det ikke gør det, skal du klikke på 'Start' og derefter 'Min computer' og dobbeltklikke på cd-rom-drevet for at starte installationsguiden.

2.

Følg vejledningen ved at trykke på 'Næste' for at installere driveren til Wi-Fi USB-stikket. Installationsguiden vil bede dig om at indsætte USB-adapteren.

3.

Sæt Wi-Fi USB-stikket i USB-porten og afslut installationsguiden.

< p> 4.

Åbn det trådløse værktøj, der blev installeret med installationsguiden. Klik på 'Start', derefter 'Alle programmer' og find hjælpeprogrammet til USB Wi-Fi-forbindelse fra programmerne.

5.

Vælg det trådløse netværk, du forsøger at oprette forbindelse til med dobbeltklik på det. Hvis det trådløse netværk har en sikkerhedsadgangskode, bliver du bedt om at indtaste den. Du skal kunne bruge Wi-Fi USB-stikket til at oprette forbindelse til dit trådløse netværk nu.

En Wi-Fi USB-adapter tillader en computer, der ikke allerede har et trådløst netværkskort (NIC) til at oprette forbindelse til et trådløst netværk via USB-porten. USB-adapteren er praktisk, fordi den giver dig mulighed for at oprette forbindelse til trådløse netværk uden at skulle åbne computeren og indsætte kortet. Du kan installere en USB-adapter uden at slukke for computeren. Du skal dog sørge for, at driverne er installeret, så USB-adapteren fungerer korrekt.