Sådan bruges et datakabel og mobiltelefon til en internetforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forbind mobiltelefonen via USB. Tilslut USB-kablet fra mobiltelefonen i den ene ende til computeren på den anden. Nogle mobiltelefoner har specielle mini-USB-stik, der forbinder til telefonen. Dette kabel leveres med din telefon, så kontroller det i telefonens originale kasse. I andre tilfælde forbinder USB-kablet din telefon med opladeren, så kontrollér, om det er et USB-kabel, der forbinder din telefon og strømforsyning. < /p>

2.

Start internetdeling. Hvis din mobiltelefon har Windows Mobile, skal du kigge efter Internet Sharing-programmet, der findes i menuen Start. Hvis din mobiltelefon er en Blackberry eller kører Android , skal du kigge efter internetdeling i menuen Hjælpeprogrammer. Hvis din telefon eller operatør ikke understøtter deling af den mobile internetforbindelse, er programmet muligvis ikke installeret på din enhed.

3.

Konfigurer forbindelsen. Sørg for, at internetforbindelsen er indstillet til at blive formidlet via USB-datakablet, i delingsprogrammet. Sørg også for at standardnetværket er den mobiloperatør, som du vil oprette forbindelse til.

4 .

Start delingstilslutningen. I Internetdeling skal du trykke på Connect for at initialisere delingen via datakabel. Det kan tage et par sekunder før r den delte forbindelse for at være aktiv. Når din mobilskærm siger Connected, deles internettet.

5.

Slut computeren. I de fleste tilfælde vil deling af mobiltelefonens internetforbindelse via datakabel resultere i, at telefon til computer-forbindelse oprettes automatisk. Åbn et webbrowser eller messaging-program og kontroller for en forbindelse til internettet. Hvis du ikke er tilsluttet et netværk, skal du åbne kontrolpanelet Netværk og deling og manuelt oprette forbindelse til din mobils forbindelse.

6.

Afslutning af forbindelsen. delt forbindelse via datakabel, gå til din mobiltelefon og tryk på softkey Afbryd forbindelsen. Internetforbindelsen afbrydes, og du kan fjerne USB-datakablet fra din computer og telefon.

Brug af et datakabel og en mobiltelefon til at få en internetforbindelse på en computer er nyttig, når du befinder dig i et område, hvor kablet højhastighedstjeneste ikke er tilgængeligt. Mobiltelefoner med internetdelingsapplikationer gør forbindelsesprocessen enkel ved brug af skærmopkald, der tillader dig at dele mobilbredbåndsforbindelsen fra din mobiltelefon. Et USB-datakabel er den grænseflade, der bruges til at forbinde din mobiltelefon for at dele sin internetforbindelse.