Sådan installeres og konfigureres Juno DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installation af Juno DSL-softwaren

1.

Luk alle åbne programmer og filer.

2.

Indsæt Juno DSL-cd'en i cd-rom-drevet på din computer. Juno DSL-installationsprogrammet starter automatisk.

Hvis cd'en ikke starter, skal du klikke på 'Start', 'Denne computer'. Dobbeltklik på cd-romens drevbogstav. Klik på filen 'ju\_dsl\_installer.exe' for at starte installationsprogrammet.

3.

Følg vejledningen på skærmen til færdiggør Juno DSL-installationsprocessen. Når du bliver bedt om at forbinde DSL-modemet til din computer, skal du gå til afsnittet 'Installation af telefonstikfiltre' i denne artikel.

Installation af telefonstikfiltrene

< p> 1.

Find telefonstikket, der vil blive brugt med Juno DSL-modemet. Tag stikket ud af stikket, hvis en er sat i stikket.

2.

Tilslut telefonforbindelsesstikket til telefonstikket. Hvis et telefonkabel tidligere var tilsluttet telefonstikket, skal du tilslutte telefonkablet til porten på filteret mærket 'Telefon.'

3.

Placer DSL-modemet, der følger med i forbindelsessættet ud for din computer.

4.

Slut den ene ende af telefonkablet inkluderet i forbindelseskitet i 'DSL / HPNA' -porten på filteret. Stik den anden ende af telefonen e kabel i porten 'Telefonlinje' på bagsiden af ​​DSL-modemet.

5.

Find hver telefonstik i dit hjem. Træk telefonkablet ud af stikket, hvis en er sat i stikket. Sæt et telefonstikfilter i hver af telefonstikkene i dit hjem. Hvis et telefonkabel tidligere var sat i stikket, skal du tilslutte telefonkablet til porten på filteret mærket 'Telefon.'

Tilslutning af modemet og test af tilslutningen

1. < / p>

Tilslut det gule Ethernet-kabel, der følger med i kittet, til den gule Ethernet-port på modemets bagside.

2.

Tilslut den anden ende af kablet ind i Ethernet-porten på bagsiden eller siden af ​​din computer. Hvis din computer ikke har en Ethernet-port, skal du bruge det medfølgende USB-kabel til at afslutte forbindelsen. Stik den firkantede ende af USB-kablet i USB-porten på modemets bagside. Stik den anden ende af kablet i en ledig USB-port på bagsiden eller siden af ​​din computer.

3.

Slut modemets strømledning til en stikkontakt. Modemet tænder, og indikatorlamperne på forsiden af ​​enheden lyser.

4.

Åbn din computers internetbrowser.

5.

Klik på linket 'Juno' i afsnittet Ressourcer i denne artikel for at teste din Juno DSL-forbindelse. Bemærk, at din Juno DSL Internet-tjeneste ikke er aktiv indtil den dato, du blev givet i 'Service Klar dato 'e-mail eller den dato, Juno kundeservice repræsentant gav dig, hvis du tilmeldte dig tjenesten via telefonen.

Tips og advarsler

  • lys på forsiden af ​​dit Juno DSL-modem angiver, at enheden modtager og sender data. Et solidt grønt lys under overskriften 'DSL' angiver, at din Juno DSL-tjeneste er aktiv. Hvis DSL-lampen blinker grønt, forsøger den at etablere en DSL-forbindelse med Juno-tjenesten. Hvis lyset er slukket, er din Juno DSL-tjeneste ikke aktiv, eller modemet er ikke tilsluttet en stikkontakt.
  • Juno Digital Subscriber Line (DSL) -service giver dig adgang til internettet med en hastighed hurtigere end en opkaldsforbindelse, sende og modtage e-mails samt se streaming multimediefiler fra forskellige musik- og filmwebsteder. Juno DSL leveres sammen med modem, kabler, telefonfiltre og software, der er nødvendige for at installere tjenesten på din computer. Du behøver ikke købe ekstra kabler, kontakte en computer reparatør eller købe yderligere software til at fuldføre installationen.