Sådan netværk en printer til to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer printeren på hver af de to computere ved at følge installationsvejledningen, der fulgte med printeren. Dette trin gør det muligt for alle brugere at få fuld adgang til al den software, der er relateret til printeren, uanset printerens placering.

2.

Slut printeren til den computer, der vil del den mellem de andre computere. Denne computer er værtscomputeren.

3.

Slut ethernetkablet fra værtscomputeren til routeren.

4 .

Tilslut ethernet-kablet fra den anden computer til routeren.

5.

Installer softwaren, der fulgte med routeren, for at konfigurere dit netværk på værtscomputeren.

Gå til Kontrolpanel og vælg derefter 'Ydelse og vedligeholdelse' og derefter 'System'. Du kan finde kontrolpanelet fra din computers start. menu.

7.

Klik på fanen 'Computer Name'. Klik på knappen 'Skift' ved siden af ​​'At omdøbe denne computer eller deltage i et domæne.'

8.

Giv din arbejdsgruppe et navn. Standard er 'WORKGROUP.' Du kan muligvis genstarte computeren.

9.

Gentag på den anden computer for at sikre, at begge computere deler det samme arbejdsgruppens navn.

10.

Gå til Kontrolpanel på værtscomputeren, vælg derefter 'Printere og anden hardware' og derefter 'Printere og faxe.'

11.

Klik på printeren s ikon og klik på 'Del denne printer' i procesfeltet. Åbn egenskaberne for printeren og klik på fanen 'Deling'.

12.

Klik på 'Del navn, 'Klik derefter på' OK '. Printeren er tilgængelig til deling. Der vil være en hånd, der understøtter printerikonet for at demonstrere dette.

13.

Gå til Kontrolpanel på anden computer og klik på 'Printere og anden hardware.' Klik på 'Tilføj en printer' og derefter 'Printerforbindelse.' Klik på radioknappen ved siden af ​​'En netværksprinter', og klik derefter på 'Næste'.

14.

Klik på 'Gennemse'. Find navnet på den computer, som printeren er knyttet til og klik på den. Fremhæv navnet på din delte printer. Klik på 'Næste'.

15 .

Cl ick 'OK.' Du har allerede alle driverne og softwaren installeret, så printeren vil afslutte installationen ganske hurtigt.

Tips og advarsler

  • Disse trin detaljer deler en printer mellem to Windows XP-computere. Andre versioner af Windows og andre operativsystemer vil have forskellige trin.
  • Du kan vedhæfte forskellige printere til de computere, der bruger dem mest og dele dem blandt alle computere.
  • Du kan del også filer og mapper blandt alle dine computere.
  • Takket være netværksteknologi er brugerne ikke længere tvunget til at købe en printer til hver computer eller at bære deres filer til den computer, der er tilsluttet printeren. Nu kan du tilslutte en printer til den computer, du ønsker, og bruge den samme printer, uanset hvilken computer du bruger. Dette tager lidt forberedelse, men når dit netværk er oprettet, er bekvemmeligheden ret nyttig.