Sådan opretter du en Dell-bærbar computer med internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og klik derefter på 'Opret forbindelse til.' Dette åbner Windows 'Netværks- og delingscenter.'

2.

Rul gennem listen over tilgængelige trådløse netværk, indtil du finder navnet på det netværk, som du gerne vil lide til at forbinde. Når du har fundet netværksnavnet, skal du klikke på det en gang for at fremhæve det.

3.

Klik på 'Connect' knappen. For adgangskodebeskyttede trådløse netværk (som vil blive angivet med et lille hængelåsikon ud for sit navn), bliver du bedt om at indtaste det multicifrede kodeord på dette tidspunkt for at oprette forbindelse til netværket. For ikke-adgangskodebeskyttede netværk bliver du automatisk forbundet. Du kan nu bruge internettet på din Dell bærbare computer.

Alle Dell bærbare computere leveres med et stykke hardware indenfor deres tilfælde kaldet et 'trådløst netværkskort.' Denne lille enhed er i stand til at genkende, at trådløse signaler genereres af routere og trådløse modemer og derefter bruger disse signaler til at oprette forbindelse til internettet. På grund af dette er alt, hvad du skal gøre, at bruge Netværk og delingscenter, der er en permanent del af Windows-operativsystemet, hvis du vil oprette en internetforbindelse på din Dell bærbare computer.