Sådan finder du en Linksys-router på din computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Læs vejledningen til routeren for at finde IP-adressen, brugernavnet og adgangskoden, der er knyttet til Linksys-routeren. Dette er de oplysninger, du har brug for til at finde routeren på din computer.

2.

Åbn en webside og prøv at skrive standard IP-adressen i adresselinjen, som Linksys ofte bruger, som er 192.168.1.1. Prøv at bruge 'admin' til brugernavnet og forlad adgangskoden felt tomt. Prøv det modsatte også.

3.

Ring Linksys og giv dem din model af router. De kan fortælle dig standard loginoplysninger. For at sikre, at standardoplysningerne fungerer, skal du nulstille din router ved at trykke på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​routeren med tippet af en papirclips. Indtast standardoplysningerne i en webbrowser på din computer, og du vil kunne finde routeren.

Linksys er en af ​​de mest populære routere til hjemmenetværk. Linksys-mærket ejes af Cisco, et firma, der giver en masse rygraden til internettet og mere sofistikeret hardware og routere til erhvervslivet og uddannelse. Linksys routere er meget enkle at bruge, og hvis du har en på dit netværk, er de meget nemme at få adgang til din computer.