Sådan forbinder du en Linksys-router til en computer med et modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt plastikklipset på enden af ​​et standard CAT-5 Ethernet-kabel i modemstikket på din computer. Når plastikklipset er helt indsat i stikket, vil du høre et klik, der angiver, at kablet er på plads.

2.

Sæt plastikklipset i den anden ende af CAT-5 Ethernet-kablet i 'Network In' -stikket på bagsiden af ​​din Linksys-router. Når plastikklipset er helt indsat i stikket, vil du høre et klik, der angiver, at kablet er på plads.

3.

Tilslut din Linksys-router korrekt til en stikkontakt . Linksys routere har ikke en intern strømkilde som et batteri, så din enhed skal bruge strømmen fra dit hjem til drift. Når dette er gjort, er din Linksys-router korrekt forbundet til det indbyggede modem på din computer. Du kan nu koble yderligere enheder op til din router med flere Ethernet-kabler for at dele en internetforbindelse.

Hvis du har en Linksys computerrouter i dit hjem, skal den være fysisk forbundet til et internetmodem for at kunne levere dit lokale netværk med internetadgang. Det betyder at forbinde det med et internetmodem og en af ​​computere i dit netværk (til softwareinstallationsformål). Hvis de to enheder bare tilfældigvis er kondenseret til en maskine, blev hele processen bare lidt lettere.