Sådan læses anmeldelser om InVion MP3-afspillere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Prøv Amazon.com., en af ​​de sidste online-forhandlere, der stadig har InVion MP3-afspillere. Gå til Amazon.coms hovedside og skriv modelnummeret til den InVion MP3-afspiller, du gerne vil lære om. Gå til bunden af ​​siden for at læse brugeranmeldelser.

2.

Brug CNET, et forbrugerelektronikwebsted, der posterer produktanmeldelser fra elektronikeksperter. Gå til CNETs websted og skriv 'InVion MP3 Players' i 'Søg' feltet og klik på 'Søg'. Dette vil returnere en Liste over anmeldelser.

3.

Brug Gadget Reviews, et websted svarende til CNET. Gadget Reviews har endda en hel sektion dedikeret til at levere nøjagtige anmeldelser af forskellige InVion MP3-modeller. < / p> Selvom InVion primært producerer GPS (global positioning system) -relateret elektronik, har firmaet også udgivet forskellige modeller af bærbare MP3-afspillere. Selv om InVion ikke har frigivet en ny MP3-afspiller i år, er det stadig muligt at købe en InVion-enhed via online-forhandlere. Du vil gerne læse anmeldelser om eventuelt køb, for at sikre dig at du får en kvalitetsenhed du vil nyde.