Sådan laver du Ethernet Loopback-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål en 6-tommers del af et Ethernet-kabel og skær begge ender af det. Skær forsigtigt kabels isolering ned langs længden af ​​den del, du har skabt, og udsæt ledningerne indeni.

2.

Fjern et enkelt flettet par ledninger fra isoleringen. ledningerne i en længde på ca. 2 tommer i hver ende, så brug din trådstripper til at fjerne en halv tommer isoleringen fra hver ende af de to ledninger.

3.

Linj ledningerne op med den uberørte RJ45-stik, mens du kigger på stikket fra toppen. Lad en ledning forbinde de første og tredje stifter fra venstre - den ene og tre positioner - mens den anden forbinder den anden og den sjette stifter-- de to og seks positioner.

Brug dit krympeværktøj til at krympe stikket lukket på ledningerne. Drej ledningerne sammen, hvis du ønsker det, eller brug det elektriske tape til at binde dem og holde dem håndterbare.

Tips og advarsler

  • Det betyder ikke noget, hvilket par ledninger du bruger til at oprette dit Ethernet loopback-kabel, så længe som du forbinder de korrekte ben. Når du justerer ledningerne, skal du sørge for at se på stikket fra den flade side, ikke den side, der har fastgørelsesklemmen fastgjort til den.
  • Et Ethernet-loopback-kabel er en del af Ethernet-kablet, hvor ledningerne sløjfe rundt til det samme stik, de stammer fra. Dette kan være meget nyttigt, når du tester computernetværkudstyr, fordi det ikke kræver, at et netværk rent faktisk er på plads, for at testene kan forekomme. Fordi kablet loops tilbage på egen hånd, vil information, som sendes via kablet, vende tilbage som om det blev sendt fra en anden computer. Oprettelse af et Ethernet loopback-kabel er forholdsvis nemt, der kræver kun et par minutter og grundlæggende Ethernet-kabelværktøjer.