Sådan opretter du en gratis trådløs internetforbindelse med Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sørg for, at dit trådløse kort er aktiveret. Tryk på Start-tasten og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Enhedshåndtering.' Tryk 'Fortsæt', hvis du bliver bedt om tilladelse. Klik på det lille plusskilt ved siden af ​​'Netværksadaptere' for at udvide indholdet. Dobbeltklik på dit trådløse kort. Sørg for, at statusen siger: 'Denne enhed fungerer korrekt.'

2.

Tryk på Start-tasten og vælg 'Opret forbindelse til' i menuen Start.

< p> 3.

Vent tålmodigt, da Windows Vista søger efter alle de trådløse forbindelser, der er tilgængelige med dets rækkevidde.

4.

Rul ned listen under 'Opret forbindelse til et netværk' for at finde den gratis trådløse internetforbindelse.

5.

Enkelt klik på netværket og tryk på knappen 'Connect'. Vent tålmodigt, da Vista forbinder til dette netværk. Du kan se statuslinjen, der angiver dens fremskridt.

Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Gem dette netværk' og 'Start denne forbindelse automatisk', hvis du planlægger at bruge dette gratis internet forbindelse ofte. Dette sparer tid, hver gang du planlægger at oprette forbindelse til dette netværk.

En trådløs internetforbindelse betragtes som gratis, når du ikke har brug for et kodeord for at få adgang til det. I dag findes gratis trådløst internet på mange offentlige steder. Bliv i en kaffebar eller et bibliotek eller i en lufthavn, gør Windows Vista det nemt for dig at få adgang til en trådløs internetforbindelse. Du kan nemt oprette forbindelse til en gratis internetforbindelse ved hjælp af Windows Vista-operativsystemet.