Sådan oprettes en privat e-mail-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af din konto

1.

Indtast webstedet for den service, du har valgt. På udbyderens hjemmeside vil der være et sted at tilmelde sig. Det er normalt omkring det samme sted, hvor tilbagevendende brugere kan logge ind. Klik på dette.

2.

p> Nogle grundlæggende oplysninger, som dit navn, vil være nødvendige. Indtast de ønskede oplysninger.

3.

På et tidspunkt skal du vælge navnet på din e-mail-konto. Dette er hvad der vil vises før @ -tegnet, når du giver din e-mail-adresse. Det skal være unikt, da der er så mange email-konti derude, men gør det ikke så unikt, at du ikke kan huske det.

4.

Du bliver nødt til at vælge en adgangskode til din konto. Vælg en adgangskode, som ingen nogensinde vil gætte. En god måde at øge sikkerheden for dit kodeord på er at kombinere bogstaver og tal. Du skal indtaste adgangskoden to gange som en del af registreringen.

5.

De fleste udbydere har en sikkerhedsenhed, der forhindrer hackere i at registrere hundredvis af emailadresser igen og igen . Den mest almindelige enhed er en tekstboks med nogle lidt skjulte bogstaver. Du vil blive bedt om at genkende bogstaverne og skrive dem ind. Hvis bogstaverne er for skjulte, så du kan få dem til at komme ud, vil der være en knap for at bestille et nyt sæt bogstaver.

6.

Næste gang du får adgang til din udbyderes startside, vil du se to felter til log ind. Den ene er til din e-mail-adresse, og den anden er til dit kodeord. Du har nu din egen private e-mail-adresse.

Tips og advarsler

  • Hold dit password hemmeligt.
  • Husk, at der ikke er noget galt med at have mere end en e-mail-konto. Du kan endda holde en af ​​forskellige udbydere og bruge dem til forskellige formål, som en for erhvervslivet og en for familien.
  • Husk at den adresse du vælger, er det, du skal give ud, så andre kan kontakte dig . Vælg ikke noget virkelig svært at huske eller potentielt pinligt.
  • Oprettelse af en privat e-mail-konto er hurtig og nem. Den første del er at bestemme hvilken e-mail-udbyder du ønsker at bruge. Der er mange email-udbydere, som Yahoo, Hotmail og Gmail. Alle disse er sammenlignelige med hvad de har at tilbyde. De vil have nogle begrænsninger med filoverførsel og lagring, men den gennemsnitlige bruger finder dem mere end tilstrækkelige.