Sådan slettes en Google-brugerkonto eller Gmail-konto

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå online og naviger til din Gmail-konto. Log ind på din Gmail-konto og vælg 'Indstillinger' i øverste højre hjørne ved siden af ​​din Gmail-adresse.

Vælg derefter den anden fane med titlen 'Konti og import'. Inden for fanen finder du afsnittet 'Skift kontoindstillinger' nederst på siden. Vælg 'Google-kontoindstillinger.'

2.

Linket 'Google Kontoindstillinger' fører dig til et dashboard med alle dine Google-kontooplysninger. De fedte overskrifter vil sandsynligvis være PROFIL, MINE PRODUKTER, TRYKKER NU EN, OG PERSONLIGE INDSTILLINGER. Til højre for MY PRODUCTS vil der være en 'edit' mulighed.

Ved at klikke på 'edit' åbnes et vindue hvor du får 2 muligheder: 'Slet et produkt' eller 'Slet konto'. Nu skal du afgøre, om du vil slette hele din 'Google-brugerkonto' inklusive alle Google-tjenesterne, eller bare annullere e-mail-komponenten - Gmail.

3.

Vælg 'Fjern' Gmail Permanent 'for kun at slette Gmail-kontoen. Marker den relevante boks, indtast dit kodeord og klik derefter på knappen 'Fjern Gmail'.

Klik på knappen 'Luk konto og slet alle tjenester og Info Associated With It' under overskriften 'Slet konto' for at lukke hele Google-kontoen - inklusive Gmail - og slet alle de tjenester og oplysninger, der er forbundet med det. Marker derefter feltet, indtast dit kodeord og klik derefter på den relevante knap.

Tips og advarsler

  • Permanent annullering af din Gmail-konto fjerner også Google produkter tilknyttet din Google-brugerkonto.
  • Når din Google-brugerkonto er lukket, kan du ikke genbruge dit Gmail-brugernavn.
  • Du kan ikke genaktivere din konto, når den er lukket .
  • Gmail er gratis e-mail-software fra Google. Når du tilmelder dig en Gmail-konto, kan du sende og modtage e-mails på internettet. Sammen med evnen til at forbinde og kommunikere med dine kontakter online, giver Google dig også en 'Google Brugerkonto', som giver adgang til andre Google-webprodukter og -tjenester. Alt dette bliver samlet sammen, når du opretter en Gmail-konto.

    Du kan annullere hele din Google-brugerkonto eller bare annullere Gmail-komponenten. Her er hvordan: