DSL Vs. T1

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Pris

Det største problem for dem, der køber internettet, er prisen. DSL-forbindelser, selv dem, der er designet til erhvervslivet, plejer normalt ikke at overstige $100 pr. Måned. T1 kan koste op til $500 om måneden.

Sådan fungerer DSL

DSL overføres via kobber telefonlinjer til et DSL modem eller router. De fleste DSL-forbindelser virker asynkront, hvilket betyder, at de ikke downloader og uploader (modtager og sender) data med samme hastighed. Endvidere afhænger hastigheden af ​​en DSL-forbindelse direkte af afstanden fra udbyderens centrale kontor (CO), og en afstand på mere end 3 miles fra CO kan gøre en forbindelse ubrugelig.

Hvordan T1 fungerer

T1 er en dedikeret linje, der løber fra ét punkt af internetadgang til en virksomhedsønsket tjeneste. Linjen kan være fiberoptisk eller kobber og kan håndtere taleforbindelser samt dataoverførsel til et stort firma. Det er mere pålideligt end DSL fordi den ikke deles blandt andre brugere, men deri ligger også grunden til dens højere omkostninger.

Hvem har brug for T1

Store virksomheder bør overveje T1 eller T3 Internet som et middel til at øge produktiviteten. T1 har få problemer og lidt nedetid og leveres normalt med fremragende teknisk support, hvilket betyder, at et selskab sjældent vil opleve internetudfald.

Små virksomheder

Mindre virksomheder skal vurdere deres unikke situationer og overveje, om det er s Værdipræmieprisen på en dedikeret T1-linje. De virksomheder, der typisk oplever antallet af samtidige internetbrugere i de dobbelte cifre, vil måske overveje T1 eller T3 Internet. Digital Subsriber Line (DSL) og T1 Internet kan forekomme ens ved første øjekast. Begge transmitteres over kobber telefonlinjer og begge tilbyder sammenlignelige hastigheder. Og alligevel er T1 den overlegne mulighed med en langt overlegen prislapp, der skal startes. Læs videre for at finde ud af, hvorfor virksomhederne favoriserer T1 og husejere favoriserer DSL.