Sådan får du den hurtigste forbindelseshastighed med NetZero Dial Up

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opgrader til NetZero HiSpeed ​​3G, som NetZero regner som sin hurtigste opkalds service. Tjenesten fremskynder webbrowsing og gør siderne hurtigere, men det koster flere dollars mere pr. Måned end virksomhedens standardopkaldsplan.

2.

Uforligeligheder mellem dit modem og modemet på NetZeros telefonsvarer kan gøre din internetforbindelse langsommere, ifølge NetZero, som foreslår at prøve forskellige numre, indtil du finder en, der giver den hurtigste forbindelse. Åbn NetZero login software. Klik på 'Indstillinger' og tryk på 'Placeringer', og klik derefter på 'Rediger' for at ændre adgangsnummeret.

3.

Skift til en hurtigere browser. ZDNet gennemførte benchmarktest i 2009 og fandt, at Apples Safari gav den hurtigste browseroplevelse, efterfulgt af Mozilla 's Minefield og Google' s Chrome.

4.

Afslut alle åbne programmer på din computer bortset fra dem, som du bruger mens du er online. At køre ekstra baggrundsprogrammer kan sænke din computer og kan påvirke den tid det tager at indlæse websider. Derudover kan baggrundsprogrammer, der overfører information online, bruge din opkaldsbåndbredde og sænke den tid det tager at sende og modtage e-mails og andre internetdata.

NetZero tilbyder landsdækkende internetopkald, der er betydeligt langsommere end bredbåndsinternetforbindelser. På trods af den langsomme hastighed tiltrækkes folk NetZeros opkaldsplaner, fordi de normalt er meget billigere end bredbånd. Flere tweaks til din computerbrug kan hjælpe med at optimere din browsinghastighed for en hurtigere online oplevelse.