Sådan fejlfindes et Belkin-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at Belkin router er tilsluttet en strømkilde, hvis ingen af ​​dets forlygter lyser. En router, der er slukket, kan ikke oprette eller vedligeholde et netværk. Tilslut enheden til et pålideligt el-stik ved hjælp af det medfølgende vekselstrøms kabel. Strømforsyningen er typisk placeret på Beklin-routerens bagside.

2.

Kontroller, at Belkin-netværksrouteren er tilsluttet et modem, hvis det er en 'Belkin-model' der ikke har sit eget interne modem. Brug det medfølgende Ethernet-kabel, og sæt den ene ende af kablet i porten bag på routeren, der er mærket 'Internet', og den anden ende i modemets udgangsport.

3. < / p>

Genstart computeren, hvis den kan oprette forbindelse til Belkin-netværket, men afbryder periodisk forbindelsen. Belkin foreslår, at softwareindstillingerne i din computer muligvis ikke fungerer korrekt. Genstart kan muligvis løse dette problem.

4.

Opgrader Belkin routerens firmware. Bekin 's teknikere frigiver regelmæssigt opdateringer til softwaren indenfor virksomhedens routere, og sådanne opdateringer løser typisk de fleste almindelige softwarerelaterede fejl og fejl. Start din webbrowser og skriv 'http://192.168.2.1' i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter' på tastaturet. En side, der viser netværksrouterens indstillinger, vises. Klik på 'Firmware Update' i den venstre kolonne, og følg vejledningen på skærmen.

5.

Nulstil Belkin-netværket. Tryk på Belkin routerens nulstillingsknap, som typisk er placeret ved siden af ​​routerens strømforsyning på bagsiden. Hold nulstillingsknappen nede i 10 sekunder eller indtil routerens forlygter blinker.

6.

Kontroller, at din computer er korrekt konfigureret til at slutte sig til et kablet eller trådløst netværk. Præcise specifikationer varierer meget efter din computer og operativsystem. Normalt kan Mac-brugere klikke på ikonet for trådløs internet i øverste venstre hjørne af deres skærm og vælge 'Åbn netværksindstillinger' for at fejle deres netværksforbindelser. Dobbeltklik på netværksikonet i Windows systembakke på en Windows-pc på højre side af startlinjen.

7.

Kontakt Belkins tekniske supportlinje gratis ved 800-223-5546, hvis du stadig ikke kan få routeren eller netværket til at fungere korrekt.

Belkin fremstiller en bred vifte af netværks routere designet til at hjælpe dig med at oprette et lokalt eller internettet netværk. Sådanne netværk er en ideel måde at få online eller dele information mellem computere. Der kan i nogle tilfælde opstå flere hardware- eller softwarerelaterede problemer i routeren, der kan forårsage funktionsfejl på netværket. Fejlfinding af din Belkin-router og -netværk for at hjælpe med at identificere og løse eventuelle problemer og holde dit netværk glat ved optimal hastighed.