Sådan tilføjes en bærbar computer til min online udbyder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Forsøg at forbinde den bærbare computer til din router via Ethernet-ledningen. Den bærbare computer kan automatisk registrere sig hos din internetudbyder og kunne få adgang til internettet.

2.

Få adgang til en trådløs forbindelse fra din internetudbyder, hvis du ikke vil bruge en Ethernet-kabel. På dit Windows-skrivebord skal du finde et billede af to computerterminaler på statuslinjen til højre.

3.

Højreklik på computerens terminalikoner og vælg 'se trådløse forbindelser .' Du skal kunne se dit trådløse netværk, som du navngav, når du opretter din router / modem. Klik på dit netværk, og din computer vil automatisk konfigurere sig til at oprette forbindelse til onlineudbyderen.

4.

Kontakt din internetudbyder. Nogle gange kan din onlineudbyder kræve dit serienummer eller andre relevante oplysninger fra din computer for at registrere det. Teknisk supportafdeling er typisk hvem du skal kontakte. Kontakt kun din udbyder, hvis de andre metoder ikke fungerer.

5.

Bestem antallet af computere, der kan tilføjes til dit online netværk. Kontakt din mobiludbyder direkte for at finde ud, hvis der er begrænsninger på antallet af computere, du kan tilføje til dit netværk. For eksempel tilbyder Sprint i 2010 et mini-Wi-Fi-netværk, der tillader op til fem computere at blive tilsluttet. Fjern alle computere, du ikke længere vil bruge og erstatte en med den nye bærbare computer, du vil tilføje. I Windows kan du fjerne en computer eller en enhed fra din forbindelse ved at højreklikke på computerens ikoner på statuslinjen og klikke på 'deaktiver trådløst netværk.' < / p> Bærbare computere er bærbare enheder, der kan hjælpe os med at holde op med vores underholdning, skole eller arbejde. Du kan få brug for internettet til noget af dette. Selv om dette er sjældent, kan onlineudbydere begrænse antallet af computere, der kan være på et netværk eller kræve specifikke oplysninger fra den bærbare computer til at aktivere internet-service. Det meste af tiden kan du selv tilføje en bærbar computer til din internetudbyder uden at skulle kontakte dem for at få hjælp.