Sådan tilføjes en printer til Linux HP JetDirect

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Servermaskiner

1.

Bestem, om du vil have din maskine til at være en 'server' eller bare en 'klient'.

En server 'er den computer, som JetDirect og netværksprinterne er forbundet til. En klientmaskin er en computer, der bruger eksisterende printnetværk. Hvis du vil gøre din Ubuntu-computer til din server, skal du følge instruktioner i dette afsnit.

2.

Åbn din Synaptic Package Manager og søg efter 'hplip.' Vælg alle hplip-pakker i Synaptic, og tryk på 'Apply.'

3.

Genstart CUPS (Linux-udskrivning) grænsefladen. Åbn dette ved at åbne en terminal og skrive:

sudo /etc/init.d/cupsys genstart

4.

Åben Synaptic igen, og søg efter 'python-qt4.' Vælg alle python-qt4-pakker og tryk 'Apply.'

5 .

Tilslut JetDirect til din computer, åbn en terminal og skriv følgende:

sudo hp-opsætning

Følg vejledningen i terminalen, og din JetDirect skal genkendes af Ubuntu uden problemer.

6.

Gå til toppen af ​​skærmen og klik på 'System', og vælg derefter 'Admin istration 'fra rullemenuen for at dele printere på dit nye JetDirect-netværk, klik på' Udskrivning 'og vælg derefter' Serverindstillinger. 'Marker afkrydsningsfeltet' Share published printers connected to this system. '

7.

Tilslut hver printer, du gerne vil dele til din servermaskine en ad gangen, og tilføj hver printer til dit netværk individuelt.

Vælg 'Udskrivning' fra menuen Systemadministration, mens printeren er tilsluttet din servermaskine. Klik derefter på 'Printerkonfigurationer', og følg vejledningen om at tilføje en printer. Gentag denne procedure for hver printer, du gerne vil føje til netværket.

Klientmaskiner

1.

Gå til toppen af ​​skærmen, klik på 'System' og vælg 'Administration' fra rullemenuen for at forbinde en Ubuntu-computer, der 'sa' klientenheden til en delt JetDirect-netværksprinter, klik på 'Printer' og derefter på 'Server' og derefter på 'Server' 'Indstillinger', og vælg derefter muligheden for at 'vise printere delt af andre systemer.'

2.

Klik på 'OK' for at bekræfte; Du skal se navnene på netværksprintere straks dukker op.

3.

Test-udskrive et dokument. Når du slår print kommandoen, skal netværket give dig mulighed for at vælge hvilken printer du vil.

Tips og advarsler

  • Hvis ovenstående instruktioner fejler , skal du sørge for at CUPS (Common Unix Printing System) er installeret på din maskine. Åbn Synaptic Package Manager og søg efter 'kopper'. Vælg alle CUPS-pakker og tryk 'Apply.' Genstart CUPS-grænsefladen ved at åbne en terminal og skrive følgende:
  • sudo /etc/init.d/cupsys genstart
  • Når du har nulstillet CUPS-grænsefladen efter installation af de relevante pakker, skal du prøve at installere JetDirect (eller registrere printeren, hvis du bruger en klientmaskin igen) igen.
  • Linux kan være et fantastisk stabilt, sikkert operativsystem til at køre. Det løber glat, det er svært at hakke ind, og det er gratis. I modsætning til sine kommercielle konkurrenter kan det dog ofte være frustrerende at konfigurere eksterne gadgets til at køre på dette system, da den kendte 'plug-and-play' kommercielle indstilling ikke altid er tilgængelig for Linux. Her er hvordan man konfigurerer en printer , via en HP JetDirect-printerserver, i Linuxs populære Ubuntu-operativsystem.