Hvordan kan jeg få internettet via en parabolantenn?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din satellitudbyder for at se, om de tilbyder satellitinternet. Arranger en dato og en tidsramme for at installere internet-satellitten.

2.

Tag koaksialkabelet fra parabolantenne (efter at satellitteknikeren installerer hardwaren) og tilslut den ind i 'porten' på satellitmodemet.

3.

Indsæt et Ethernet-kabel i en af ​​'Out' -portene på modemets bagside. Tilslut den modsatte ende af kablet til 'WAN' -porten på din computer.

4.

Tænd for din computer og kabelmodemet. Ved siden af ​​satellitmodemet er en URL-adresse. Denne adresse bruges til at aktivere modemet. Start internetbrowseren på computeren, og skriv den komplette webadresse.

5.

Kontrollér, at du bruger modemet sammen med en parabol, og vælg derefter, hvis du er Brug den med en trådløs router (du kan ændre disse indstillinger i fremtiden, hvis du nogensinde vælger at tilføje trådløs til systemet). Klik på 'Gem', og du er klar til at begynde at bruge din satellit-internet-tjeneste.

Selvom DSL og trådløse oftest betragtes som go-to-formaterne til forbindelse til internettet, er det muligt at få adgang til internettet via en parabolantennetilslutning. En parabolantennetilslutning fungerer på samme måde som en skål til at få fjernsynsprogrammering, og nogle virksomheder leverer endda både tv og internet service via samme skål.