Sådan får du adgang til e-mail fra skolen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

De fleste college-og endda high school-campusser har udpeget steder, hvor du kan få adgang til internettet. Når du er foran en internetklar computer, skal du blot finde webbrowseren. Det meste af tiden vil det være Internet Explorer. Andre eksempler på almindelige webbrowsere er Firefox, Netscape, Google Chrome og Safari.

2.

Når browseren er blevet aktiveret, skal du søge efter en adresselinje øverst på skærmen . Klik på det og indtast adressen til den e-mail-tjeneste, du bruger, f.eks. Yahoo eller Hotmail. Hvis du har adgang til en institutionskonto, skal der være instruktioner til rådighed i laboratorieområdet.

3.

Log ind på din e-mail-konto med dit brugernavn og adgangskode.

4.

Kontroller din e-mail og komponer meddelelser hvis det ønskes.

5.

Da du bruger en offentlig computer, vil du gerne sørg for at du logger ud af det. Dette forhindrer din konto i at blive logget ind, når en anden bruger kommer sammen. En udmeldingsmulighed skal være på din e-mail-udbyders side et eller andet sted, normalt øverst.

Tips og advarsler

  • Du kan have flere e-mail-konti med forskellige tjenester, hvis du kan lide. Alle disse kan fås fra skolen.
  • Nogle e-mailudbydere, som Yahoo, har kasser, du kan tjekke, når du logger ind for at holde din konto logget ind i et tidsrum . Næsten alle tjenester har en boks til at huske dit kodeord for næste gang. Da du er på en offentlig computer, skal du sørge for at kontrollere nogen af ​​disse felter.
  • Skønheden i e-mail er evnen til at få adgang til den fra forskellige steder. Studerende kan nemt kontrollere deres e-mail-konti. Dette gør e-mail til en uundværlig form for kommunikation for studerende, uanset om de snakker med lærere om opgaver eller indhenter familie og venner.