Sådan opretter du forbindelse til åbent trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opdag, om din computer har et internt trådløst kort. Disse oplysninger er indeholdt i de angivne tekniske specifikationer, der er inkluderet i manualen, der fulgte med din computer. Derudover kan du bare se, om der er et aktivt WiFi-ikon på computerens værktøjslinje. På en Windows-maskine er dette ikon på højre side af værktøjslinjen nederst på skrivebordet. I OS X på en Mac, Dette ikon vil være på højre side af den øverste værktøjslinje.

2.

Opret et eksternt WiFi-kort, hvis du ikke har en intern. Dette er nødvendigt for dig at Nyt forbindelsen til et åbent trådløst internet-signal. Den nemmeste løsning til et eksternt trådløst kort er en USB-baseret, så køb en af ​​disse (se Ressourcer).

3.

Slut det eksterne WiFi-kort til USB-porten på din computer. På en desktop kan disse USB-porte findes enten på bagsiden af ​​computeren eller mere bekvemt, skjult inden for et panel på forsiden af ​​skrivebordet. , skal du kunne finde disse USB-porte på venstre side af enheden. Når du er tilsluttet, skal du vente på din computer for at registrere den nye hardware, som kun bør tage øjeblikke. Disse USB WiFi-dongles i det væsentlige leverer plug-and-play-kompatibilitet.

4.

Forbered dig på at få adgang til et åbent hjemmenetværk med dit skrivebord eller tag din WiFi-kompatible bærbar computer til et område, der giver et gratis , åbent trådløst hotspot, såsom et offentligt bibliotek, en Starbucks eller en McDonald s.

5.

Klik på WiFi-ikonet på din computers skrivebord. Igen, på en Windows-maskine vil dette ikon være på højre side af nederste værktøjslinje, mens på en Mac kan dette ikon findes på højre side af den øverste værktøjslinje.

6.

Se på listen over åbne netværk, der vises. Vælg den du ønsker at deltage ved at klikke på den.

Ved at oprette forbindelse til åbent trådløst internet kan du kombinere friheden til det ikke-sammenkoblede højhastighedsinternet med de omkostningsbesparende foranstaltninger, der ydes af ikke-adgangskodebeskyttede, offentlige WiFi-hotspots. Selv om en WiFi-aktiveret computer eller et eksternt WiFi-kort stadig er påkrævet, er forbindelsesprocessen i sig selv et hurtigt tiltag, som ikke sandsynligvis vil forvirre selv den mindst erfarne web-surfer eller nybegynder computerbruger. Ingen unikke værktøjer eller manualer er nødvendige for at give åben trådløs frihed til din computer.