Sådan sikkerhedskopieres u0026 amp; Slet en postkasse i Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sikkerhedskopiering af postkassen

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Alle programmer.' Vælg 'Tilbehør', og derefter 'Systemværktøjer'. Fra denne liste skal du klikke på 'Backup'. Dette starter backupguiden.

2.

Vælg 'Sikkerhedskopierede valgte filer, drev eller netværksdata' på det første skærmbillede og klik på knappen 'Næste'. Klik på Exchange-servernavnet, som udvider en liste over mapper.

3.

Marker feltet 'Microsoft Information Store'. Vælg en placering til backup af din postkasse, og klik på knappen 'Start backup'. E-mail til din postkasse bruger gemmes på det angivne sted.

Sletning af postkassen

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Alle programmer .' Vælg 'Administratorværktøjer' og derefter 'Aktivt bibliotek for brugere og computere.'

2.

Klik på navnet på din Active Directory-server. Klik på ikonet 'Brugere' på listen over ikoner, der udvider nedenunder. I højre side af vinduet vises de brugere, der er konfigureret på netværket.

3.

Højreklik på brugeren for at slette postkassen. Vælg 'Egenskaber' fra listen over muligheder. I vinduet der åbnes, skal du klikke på fanen 'Exchange Server'.

4.

Klik på 'Exchange Tasks' for at starte en guide, der styrer dig igennem processen. Klik på knappen 'Næste' på åbningsskærmen.

5.

Klik på 'Slet postkasse' og derefter 'Næste'. I det sidste skærmbillede skal du klikke på 'Afslut'. Postkassen er slettet fra Exchange-serveren.

Microsoft Exchange-serveren er en e-mail-klient, der bruges til at være vært for kommunikation på et lokalt netværk eller over internettet. Exchange-serveren indeholder postkasser, som skal sikkerhedskopieres hver dag for at undgå tab af data for brugeren. Når dataene er blevet sikkerhedskopieret, kan administratoren slette indbakken til brugeren, hvilket frigør harddiskplads på serveren. Dette er gavnligt for administratorer, der skal gemme arkiveret mail fra brugere, der ikke længere er med virksomheden.