De bedste IMAP-sikre e-mail-tjenester

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  E-mail, som bogstaveligt betyder elektronisk post, er en måde at udveksle elektroniske meddelelser eller mail på via internettet. Adventen af ​​e-mail har stort set påvirket alle andre former for brevleveringssystemer, herunder United States Postal Service (USPS). Der er to fremtrædende former for e-mail-standardprotokoller. Den første kaldes postkontorprotokol (POP), og den anden hedder Internet Message Access Protocol (IMAP). Næsten alle større e-mail-udbydere på internettet understøtter begge protokoller.

Gmail

Gmail er kort for Google-mail, og det er en e-mail-tjeneste, der leveres og understøttes af Google. Google er et kæmpe multinationalt internet- og databehandlingsfirma. Gmail giver hver bruger to gigabyte (GB) hukommelsesplads til at gemme e-mail-oplysninger. Gmail understøtter både POP- og IMAP Internet-standardprotokoller og kan fås enten via en internetbrowser som Chrome eller Internet Explorer eller en e-mail-klient som f.eks. Outlook Express. Som det er standard med Google-produkter, er Gmail gratis og understøttet af reklamer.

Fastpost

Fastmail betragtes som en af ​​de bedste e-mail-tjenester på internettet. Det er en dedikeret, kommerciel email-udbyder, der opkræver gebyrer for e-mail-tjenester. Der er dog en gratis version af deres e-mail-tjeneste, som er begrænset. De begrænsede gratis e-mail-tjenester arbejder stadig sammen med forskellige internetprotokoller, herunder IMAP, POP, IMAP + Secure sockets-lag (SSL) -kryptering og POP + SSL. Fastmail tilbyder også en vifte af e-mail-domæner, herunder miasmal.com, fast mailer.com, eml.cc, fast mail.fm og meget fast.biz.

Cwazymail

Cwazymail er en anden dedikeret, internet e-mail-udbyder med forskellige domæner som cwazy.co.uk, caths.co.uk og redwhitearmy.com. Cwazymail, i modsætning til Fastmail, er helt gratis og tilbyder 30 megabyte (MB) lagerplads. E-mail filtrering og spam beskyttelse kommer også fri. Ligesom Gmail og Fastmail er Cwazymail både POP og IMAP kompatibel. Cqazymail begyndte at tilbyde gratis internet e-mail-konti i 2001, begyndte at vokse hurtigt og derefter opkræve for e-mail-tjenester. Når Cwazymail begyndte at opkræve for e-mail-tjeneste, begyndte abonnenterne at forlade, men i 2009 gik Cwazymail tilbage til gratis e-mail-service og er begyndt at vokse igen.