Sådan fejlfindes en Linksys-router og et Motorola SB5101-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af din Linksys-router. Lad det frakobles i 30 sekunder og derefter tilslutte det igen. Dette vil rydde Linksys routerens interne hukommelse. Nogle netværksforbindelsesproblemer, der var et resultat af en fejl, der blev gemt i hukommelsen, bliver nu ryddet, og enheden bliver kan fungere ordentligt.

2. Tag strømkablet ud af dit Motorola-modem. Lad det frakobles i 30 sekunder, og sæt det derefter i igen. Dette vil rydde Motorola-modemet ' s intern hukommelse. Eventuelle problemer med netværksforbindelser, der var et resultat af en fejl, der blev gemt i hukommelsen, bliver nu ryddet, og enheden vil kunne fungere korrekt.

3.

Sørg for alt kabler er fastgjort korrekt i deres enheder. Et Ethernet-kabel kan ikke overføre netværksdata til og fra enheder, hvis kablerne ikke er tilsluttet korrekt. Sørg for, at alle Ethernet-kabler er tilsluttet korrekt til Motorola-modemet, Linksys-router og computere i dit netværk.

4.

Reparér netværksadapterprogrammet. Højreklik på ikonet for din computers interne netværksadapter og klik på 'Reparation.' Dette vil deaktivere den interne netværksadapter, analysere den for problemer og derefter aktivere den. Hvis enten dit modem eller din router havde problemer med at kommunikere med det interne adapter, vil disse problemer blive løst, når reparationsproceduren har fundet sted.

5.

Sørg for, at det koaksiale internetkabel er skruet fast på bagsiden af ​​dit Motorola-modem. Dette kabel er ikke skruet fast, modemet kan ikke modtage internetkommunikation, hvilket vil medføre problemer for modemet, din router og dine computere.

Et Motorola SB5101-computermodem overfører signaler fra internettet til din Linksys-router, som igen sender disse signaler til, at din computer kan modtage og bruge. Hvis du oplever et problem med din forbindelse, kan du være sikker på, at den ligger hos en af ​​de to ovennævnte enheder. Fejlfinding af disse enheder er let heldigvis og kan gøres med din computer.