Sådan konfigureres en netværksforbindelse på HP Mini-Note PC

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og indtast 'Netværk og deling' i søgefeltet. Når det kommer op, klikker du bare på 'Netværk og delingscenter' fra de tilgængelige muligheder. Dette åbner 'Netværk og delingscenter' i et nyt vindue.

2.

Se under 'Opgave' på venstre side af skærmen. Klik på 'Konfigurer en forbindelse eller netværk' og derefter 'Opret forbindelse til internettet.' Dette åbner guiden til netværksforbindelse.

3.

Vælg 'Manuel forbindelse til et trådløst netværk' fra de tilgængelige indstillinger, og klik på 'Næste' for at fortsætte. Indtast i navnet på netværket i feltet 'Netværksnavn' og indtast dit netværksadgangskode i feltet 'Sikkerhedsnøgle / adgangskode'. Klik på 'Næste' og derefter 'Connect' for at fuldføre konfigurationen og oprette forbindelse til netværksforbindelsen.

Hvis du lige har købt en ny HP Mini-Note PC, kan du være ivrig efter at få den op og køre korrekt. Hvis dette er din første mini notesbog, er du muligvis ikke bekendt med computerens ind og ud. Du vil opdage, at konfiguration af en netværksforbindelse på din nye HP Mini-Note PC ligner det samme på din stationære pc. Der kræves ingen speciel hardware eller software til konfiguration af din netværksforbindelse.