Hvordan har teknologien gjort kommunikationen bedre?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Historie

Nogle af de tidligste former for kommunikationsenheder omfattede løbere og homingduer. Med disse kommunikationsenheder kan en besked tage uger før den når sin destination. Takket være teknologi er alt, hvad du skal gøre i dag, sendt til en email, og din besked kommer til at nå sin destination inden for få minutter.

Typer

Email, sociale netværkstjenester, instant messaging, mobiltelefoner og blogs er et par eksempler kommunikationsteknikker, der er gjort mulig ved teknologi.

Dating

Kommunikation er en afgørende del af dating. Teknologi kan hjælpe med at reducere noget af det besvær, der er involveret i dating. Ved at bruge en datingwebsite kan du vælge de bedst mulige datoer for dig.

Massekommunikation

Kommunikation af en besked til et stort antal mennesker er blevet lettere ved hjælp af teknologi. E-mail bruges normalt til at formidle information til en stor gruppe mennesker. Faktisk er mange uddannelsesinstitutioner og virksomheder afhængige af e-mail for at kommunikere vigtige oplysninger.

Kommunikation med lang afstand

At være i kontakt med gamle venner fra gymnasiet eller med familiemedlemmer, der bor langt væk, er mulige på grund af teknologi. En lokalnetværksforbindelse gør det muligt for din computer at interagere med andre computere. Digitalt modulerede analoge signaler muliggør langdistance telefonsamtaler. Kommunikation er udveksling af ideer. For at udveksle ideer bruges kommunikationsudstyr. Fremskridt inden for teknologi har bidraget til at skabe kommunikationsenheder, der er hurtige, effektive og let tilgængelige.