Sådan øger du opkaldshastigheden

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download og installer et gratis download acceleratorprogram som SpeedBit (se Resources). Når SpeedBit er installeret, integreres det med din webbrowser for at reducere downloadtiden og kører automatisk hver gang du downloader et program eller en fil.

2.

Når du er klar til at downloade en fil, luk alle løbende programmer og enhver sekundær webbrowser. Ekstra browsere og kørende programmer bruger RAM (RAM) til RAM og reducerer browsing og downloadhastigheder, fordi computeren skal dele RAM med flere applikationer.

3.

Download din fil på mindre befolket internet gange. Internettet bruges mest under normale åbningstider (fra kl. 9 til kl. 5), og serverne kører derfor langsommere i løbet af denne periode og kan reducere din downloadhastighed betydeligt. I stedet for at downloade filer i åbningstiden, skal du vælge tidligt om morgenen eller efter kl. Hvis du gør det, kan du få adgang til hurtigere servere og hente dine filer i et meget hurtigere tempo.

4.

Download en fil ad gangen. At downloade for mange filer på samme tid via en opkaldsforbindelse vil ikke kun bremse overførslen, men det kan også medføre, at din internetbrowser fryser. Vælg de filer, du skal downloade først, og flyt derefter til de mindre vigtige.

Dial-up er en langsom internetforbindelse, der normalt understøtter forbindelseshastigheder på op til 56k (56 kilobits / sekund). Opkald er langsommere end andre forbindelseshastigheder som kabelmodem eller satellitforbindelse. At downloade filer ved hjælp af opkald kan være svært og kan tage timer afhængigt af størrelsen af ​​den fil, du downloader. Mens du ikke kan øge downloadhastighederne til 100mps (100 megabits / sekund) som for hurtigere forbindelser, kan du foretage nogle tilpasninger for at øge downloadhastigheden.