Sådan Netværk To Windows 95-98 Computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer netværkskortene

1.

Luk computeren. Fjern alle kabler og perifere enheder.

2.

Fjern venstre sidepanel på den første computer, mens den vender mod forsiden af ​​sagen. Skru skruerne eller manipuler låsene for at fjerne sidepanelet. Denne proces varierer alt efter din konkrete sag. Se venligst din manual, hvis du ikke er sikker på, hvordan du udfører denne opgave.

3.

Fastgør det antistatiske armbånds armbånds clips til et metalobjekt og fastgør armbåndet til dit håndled

Find en tom plads, der passer til netværkskortet (NIC). Match guldstifterne med spalten.

5.

Skru spærringsdækselsskruen ud. Fjern spæredækslet.

6.

Læg kortet op med spalten, og sæt det i. Tving ikke kortet til slot. Fjern kortet, dobbelttjek at du indsætter kortet i den rigtige retning og prøv igen, hvis du føler modstand.

7.

Fastgør kortet med spalten dækselsskrue Fjern det antistatiske armbånds armbånd og sæt sidepanelet på plads igen. Tilslut alle kabler og enheder.

8.

Genstart computeren. Gentag processen for den anden computer. / p>

Juster softwareindstillinger

1.

Tillad Windows mulighed for at registrere dine netværksadaptere. Indsæt installations- og / eller drivere disken, når W indows beder dig om at gøre det.

2.

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen af ​​enhedsdriveren. Start computeren igen, hvis du bliver bedt om det.

3.

Klik på 'Start', 'Indstillinger' og 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på 'Netværk'.

4.

Klik på knappen 'Tilføj'. Vælg 'Client.' Vælg 'Microsoft' i den venstre kolonne og 'Client for Microsoft Networks' i den højre kolonne. Klik på 'OK'. Indsæt din Windows 95 eller 98 installationsdisk, hvis du bliver bedt om det.

5.

Klik på 'Tilføj' igen. Vælg 'Services'. Vælg 'Microsoft' i den venstre kolonne og 'Fil og printerdeling til Microsoft-netværk' i den højre kolonne. Klik på 'OK'.

6.

Klik på 'Tilføj' igen. Vælg 'Protokol.' Igen skal du klikke på 'Microsoft' i den venstre kolonne. Fremhæv 'TCP / IP' i den højre kolonne. Klik på 'OK'.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det, og gentag processen på den anden computer.

Opsætningsnetværk

< p> 1.

Gå tilbage til kontrolpanelet. Dobbeltklik på 'Netværk'.

2.

Klik på fanen 'Identifikation'.

3.

Skriv en unikt 'Computer navn'. Indtast et 'Arbejdsgruppe' navn. Du skal bruge nøjagtigt samme arbejdsgruppens navn på begge computere.

4.

Klik på 'OK', og genstart computeren. Gentag for den anden computer.

5.

Tilslut din router, skifte eller hub i en vekselstrømsadapter. Tænd enheden.

6.

Indsæt den ene ende af RJ45- eller ethernet-kablet i en ledig LAN-port på routeren, switchen eller navet. Tilslut den anden kabelende til den første computers netværksadapter. Gentag for den anden computer.

Tips og advarsler

  • Mange ældre spil bruger IPX protokol til lokale multiplayer-spil. Installer protokollen i panelet Netværk i Kontrolpanel, hvis du planlægger at spille gamle spil på dit netværk.
  • Du kan også bruge et crossover-kabel til direkte at interface de to computere sammen.
  • Netværk af to Windows 95/98-computere kan være en attraktiv mulighed, hvis du ønsker at spille gamle spil, introducere computere til en ny bruger eller udføre simpel fildeling. Bemærk, at Microsoft ikke understøtter hverken Windows 95 eller Windows 98-operativsystemer længere, og udgiver ikke længere sikkerhedsrettelser eller service packs. Brug ikke disse operativsystemer, når du er tilsluttet til internettet, da du vil være udsat for Windows-baserede angreb, virusangreb og andre sikkerhedsproblemer. Nylig software, herunder antivirusprogrammer og firewalls, er ikke kompatibel med et af disse operativsystemer.