Sådan får du vist PDF-filer med Adobe 9-plugins i Firefox 3

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Mozilla Firefox 3 på din computer.

2.

Gå til Mozilla.org-siden for Adobe Reader-plugin- . Denne side vil præcis angive, hvad tilføjelsen af ​​plugin'en vil gøre for din browser, samt give dig et link til at downloade det.

3.

Klik på den grønne ' Download nu '-knappen. Dette vil starte Mozilla plug-in manager. De nødvendige Adobe Reader-filer downloades og installeres på din computer.

4.

Klik på knappen 'Genstart Firefox' for at genstarte Mozilla Firefox 3. Dette afsluttes med installationen af Adobe Reader-plugin'et. Nu, når du klikker på et link til en PDF-fil på internettet, åbnes den i browseren Mozilla Firefox 3.

PDF-filer er en type personlige dokumentdatafil, der kun kan læses, hvis du har Adobe Reader installeret på din computer. Brugere af Firefox-browseren har dog et alternativ til at downloade PDF-filer til deres harddiske og åbne dem i Reader-softwaren. Ved hjælp af de relevante plug-ins til Firefox version 3 og op kan du åbne en PDF-fil, du gerne vil have i dit webbrowservindue. Dette kan være en ret betydelig tidsbesparende, hvis du arbejder meget med PDF-filer.