Sådan fejlfindes en Linksys Wireless G PCI-adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at softwaren til din Linksys trådløse G PCI-adapter er korrekt installeret på din computer. Indsæt den disk, der fulgte med din Linksys trådløse G-PCI-adapter i computerens cd-drev. Når installationsprogrammet til Linksys dukker op (dette sker automatisk), skal du klikke på 'Install' for at installere softwaren. Start derefter computeren igen. /p>

2.

Kontroller, at din Linksys trådløse G-PCI-adapter er korrekt indsat i computerens PCI-kortspor. Hvis det er korrekt indsat, bør du ikke være i stand til at skubbe adapteren længere ind i din computer. Desuden skal mindst en af ​​indikatorlamperne på adapterens forside blinke.

3.

Fjern Linksys trådløse G PCI-adapter fra PCI-kortsporet på computeren og genstart det igen. Dette vil hovedsagelig nulstille enheden og fjerne eventuelle fejl med den enhed, der var et resultat af et problem med dit operativsystem. Adapteren skal starte frisk og fri for eventuelle problemer, og du bør kunne oprette forbindelse til dit trådløse netværk.

4.

Sørg for, at du har indtastet adgangskoden for ethvert netværk, som du forsøger at oprette forbindelse til via din Linksys trådløse G-PCI-adapter. Netværksadgangskoder er sagerfølsomme, hvilket betyder at du skal være meget opmærksom på, hvilke bogstaver der er aktiveret, og hvilke bogstaver der er små bogstaver.

En Linksys trådløse G-PCI-adapter er en computerkomponent, som kan forbinde din maskine til et trådløst lokalområde eller et trådløst internetnetværk. Dette er især nyttigt, hvis du er en bærbar computer bruger, da det giver dig mulighed for at hente og flytte din computer hvor som helst inden for et bestemt område og stadig opretholde en stærk netværksforbindelse. Hvis du har problemer med din trådløse PCI-adapter, du bliver nødt til at fejle det for at få det tilbage på sporet.