Sådan forhindrer du Udorrent fra at afbryde forbindelsen

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltkontrol internetforbindelsen og sørg for, at den er stabil og pålidelig. En upålidelig internetforbindelse er ofte problemet, når uTorrent afbryder forbindelsen. Med andre ord er uTorrent faktisk ikke afbrudt som følge af en programmeringsfejl, men en defekt internetforbindelse kan utilsigtet få dig til at miste din uTorrent-forbindelse.

2.

Opgradering til den nyeste version af uTorret. uTorret opdateres løbende, og de tidligere versioner understøttes mindre af moderselskabet. For at sikre, at klienten får de bedste forbindelser gennem de mest stabile netværk, skal det opdateres. Opdaterede versioner af uTorrent er tilgængelige på webstedet uTorrent.

3.

Reducer uploadhastigheden. Hvis du uploader for hurtig til din internetforbindelse, kan uTorrent afbryde forbindelsen. For at justere indstillingen skal du åbne uTorrent-klienten og vælge 'Indstillinger' og derefter 'Indstillinger'. Inden for menuen Indstillinger skal du vælge Båndbredde og vælge en lavere uploadrate (øverst til højre). Generelt er et nummer bedre, hvor 1 kb / s muligvis giver den maksimale garanti for stabilitet.

4.

Hvis aftagelsen af ​​uploadhastigheden ikke er tilstrækkelig, download rate også, som er tilgængelig til justering på samme side som uploadsatsen. Standard satser for upload og download satser er nul, hvilket betyder ubegrænset, hvilket kan være problematisk og få klienten til at gå ned, hvis din internetforbindelse ikke kan opretholde disse satser. Test forskellige udfald, indtil du finder det mest passende.

Tips og advarsler

  • Hvis aftagelsen af ​​upload- og downloadhastighederne ikke begrænser uTorrent-afbrydelser, så kontakt din internetudbyder. Lejlighedsvis vil ISP-udbydere begrænse brugen af ​​båndbredde på grund af mistanke om, at en bruger uploader copyright-beskyttet materiale. Vær derfor sikker på at materialet, du downloader og uploader, er tilgængeligt for gratis distribution.
  • uTorrent er den bitformede fildelingsklient designet af firmaet med samme navn. Klienten afbryder lejlighedsvis fra internettet eller endda nedbrud for tilsyneladende ingen grund. Men med en lille indsats kan du forhindre uTorrent i at afbryde forbindelsen.