Sådan hentes direkte tv-on-demand til en Linksys Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut ethernetkablet til en af ​​de nummererede 'Out' -porte på Linksys trådløse router. Tilslut den anden ende af ethernet-kablet til 'Ethernet' -porten på DirecTV-modtageren.

2.

Slut Linksys Wireless router til et stikkontakt, og tænd routeren.

3.

Tænd for DirecTV-modtageren, og enheden genkender internetforbindelsen i et øjeblik.

4.

Vælg ' Konfigurer nu 'for at konfigurere den trådløse router med DirecTV-modtageren.

5.

Vælg den trådløse forbindelse, der vises på skærmen. Dette er dit hjemmenetværk. Indtast det ønskede kodeord for at få adgang til netværket. Vælg 'Fortsæt' for at fortsætte.

6.

Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen. Der vises et vindue med angivelse af, at modtageren nu er tilsluttet internettet.

7.

Tryk på knappen 'Menu' på fjernbetjeningen, når opsætningen er fuldført for at bekræfte forbindelsen. Vælg 'Forældre, FAV' s u0026 amp; Opsætning, 'Vælg' Netværk 'efterfulgt af' Tilslut nu 'og derefter' Fortsæt. 'Tv-skærmen angiver, at din modtager er tilsluttet Linksys trådløse router.

8.

Klik på 'Udført' for at afslutte og afslutte installationsprocessen.

DirecTV tilbyder en On-Demand-funktion, der giver dig mulighed for at se programmering, når du vil, uanset hvilken dag den er eller hvilken tid den er. For at se On-Demand programmering skal du imidlertid forbinde din satellitmodtager til en internetkilde. Du kan bruge en kabelforbundet eller trådløs internetforbindelse, herunder signalet, der er givet af en Linksys trådløse router.