Sådan konverteres en lokal bruger til en domænebruger

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start'.

2.

Højreklik på 'Computer.'

3.

Klik på 'Egenskaber'.

4.

Klik på fanen 'Computer Name' i vinduet 'Egenskaber'.

5.

Klik på knappen 'Skift'. Skriv under navnet på det domæne, du ønsker at oprette forbindelse til under rubrikken 'Domæne'. Klik derefter på 'OK'. Din lokale computer er netop blevet tilføjet til det domæne, du har angivet, og din maskine bliver nu angivet som en 'domænebruger' til netværks systemadministrator.

Tips og advarsler < / h4>

  • Du kan ikke oprette forbindelse til et domæne, hvis dit operativsystem ikke understøtter det. Da domæner typisk anvendes i professionelle indstillinger som i virksomheder, er det kun 'Professional' og 'Ultimate' udgaver af Microsoft ' s Windows XP, Windows Vista og Windows 7 operativsystemer understøtter en sådan forbindelse.
  • I computernetværk er en 'lokal' bruger en bruger, der ikke er forbundet med nogen form for stort computernetværk. En 'domæne' -bruger er derimod en bruger, der er forbundet til et stort netværk af computere kendt som et 'domæne'. Hvis du vil forbinde din computer til et domæne på et sted som et skole eller arbejdsmiljø, skal du kun angive domænenavnet til dit operativsystem.