Sådan tilføjes et foto til den globale adresseliste i Exchange

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows Start-knappen og vælg 'Alle programmer.' På listen over programkataloger skal du vælge 'Microsoft Exchange Server 2010' og derefter klikke på 'Exchange Management Shell' -ikonet. Dette åbner Exchange-serverens kommandokonsol.

2.

Indtast følgende linje kode i Exchange-kommandoskallen:
Import-RecipientDataProperty -Identity 'Your\_Name' -billede -FileData ([Byte []] $(Get-Content -Path 'C: \ myPic.jpg' -Encoding Byte -ReadCount 0))
Udskift 'Your\_Name' med dit fulde navn. Udskift 'myPic.jpg' med placeringen af ​​det profilbillede, der er gemt på din maskine. Kommandoen uploader billedet til GAL og gemmer det på Exchange-serveren.

3.

Åbn Microsoft Outlook. Klik på GAL-knappen i hovedværktøjslinjen, som åbner Exchange-serverens postkasse. Klik på dit brugernavn i adressebogen for at åbne dine profiloplysninger. Dit profilbillede vises i GAL.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge denne kommando til at uploade billeder til alle dine brugere på Exchange-serveren.
  • Exchange server er et Microsoft-produkt, der leverer e-mail-hosting-tjenester. Exchange-serveren er vært for en komponent kaldet den globale adresseliste (GAL). GAL'en giver alle Outlook-klientbrugerne en liste over detaljer og oplysninger for hver bruger konfigureret på serveren. En ny mulighed i Exchange 2010 er evnen til at tilføje et profilbillede til GAL-informationen. Dette kan gøres på serveren ved hjælp af kommandolinjen Exchange.