Hvordan driver jeg Daisy-Chain Netgear Routers?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer den ekstra router ved siden af ​​den oprindelige router på netværket. De fleste netværksadministratorer placerer routere på en central placering, så du kan nemt adskille flere routere, når netværket vokser.

2.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til LAN port på bagsiden af ​​den første Netgear-router. Brug det samme kabel til at oprette forbindelse til LAN-porten i den anden router.

3.

Åbn din webbrowser og indtast IP-adressen til den anden router. Standard IP-adressen til en Netgear-router er 192.168.1.1. Indtast routerns brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det.

4.

Klik på fanen 'Opsætning' og klik på 'Grundlæggende opsætning.' Dette åbner et vindue med en liste over IP-adresser. I rullemenuen, der er mærket 'DCHP', skal du vælge 'Deaktiver'. Tryk på knappen 'Gem indstillinger'.

Daisy-chaining-routere er et udtryk, der bruges til at beskrive sammenkobling af to eller flere routere sammen i et netværk. Dette bruges til at udvide et netværk og tilføje en ekstra firewall mellem dit hjemmenetværk og internettet. Tilslutning af to Netgear-routere svarer til at forbinde et velkendt mærke sammen. Kablerne skal indsættes i den rigtige forbindelse i routeren, og routerens indstillinger er konfigureret i konsollen.