Sådan Stream Videos Med Web Proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Vælg en webproxy fra listen, der findes i afsnittet 'Ressourcer'. Du kan muligvis forsøge flere for at finde en proxy, der er hurtig nok, da nogle vil bremse, når mange brugere bruger proxyen.

2.

Afkryds eventuelle felter der aktiverer Javascript og Flash. Disse indstillinger tillader websteder at vise dig video.

3.

Indtast webadressen til videowebstedet (fx www.youtube.com) i webproxy-URL-feltet og tryk på 'Enter' på dit tastatur. Du bliver bragt til dit videoside, hvor du kan gennemse, som du ellers ville. Bemærk, at nogle proxyer vil holde et banner øverst eller nederst på din webside, og disse kan normalt ikke deaktiveres.

Ved hjælp af en webproxy kan du få adgang til websteder, hvis de er blokeret af din skole eller virksomhed ved at routere din webtrafik gennem en tredjeparts proxy. En fuldmægtig er kun en mellemmand; forestil dig, om du ikke kan tale med Adam, men du har lov til at tale med Bill. Du snakker til Adam ved at sende dine beskeder via Bill og Adam taler til dig ved at sende sine beskeder via Bill. Bill svarer til en proxy. gennem proxy er ikke så simpelt som ikke-video browsing, fordi mange proxyer ikke understøtter video, da det tager for meget båndbredde. En liste over proxyer, der specifikt er lavet til videowebsites, findes i afsnittet 'Ressourcer'.