Sådan opretter du forbindelse til et Linksys-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut dit internetkabel til modemet. Dette bør være en ledning, der blev sat i dit hjem fra en ekstern internet service, der har en ende, der ligner en telefonstik. Slut den til input, der er mærket 'Internet-kabel'.

2.

Tænd dit modem. En serie grønne lamper skal blinke og advare dig om, at modemet er i øjeblikket tilsluttet til internettet.

3.

Slut et kabel fra din computer til modemet. Dette er en ledning, der ligner kabelledning, men med ender, der ligner en telefonstik. Et af modemets indgange vil blive mærket 'Computer'. Men hvis du bruger modemets trådløse funktion, er du fra din trådløse computer placeret signalet fra Linksys modemet. Du kan finde det specifikke signal til at søge efter i din Brugervejledning.

4.

Indsæt cd-rom'en, der fulgte med modemet, til din computer. Dette installerer modemet. Når det er, kan du blive bedt om at genstarte computeren. Efter at du har, vil modemet være i gang, og du vil være forbundet til internettet.

Linksys af Cisco, som almindeligvis kendt som simpelthen Linksys, er et firma, der producerer computerkomponenter til forbrugerkvalitet som modemer og routere. Deres version CM100 Cable Modem (det eneste modem, de i øjeblikket tilbyder) forbinder en kundes computer med kundens kabel service. Mens de fleste kabel-tjenester tilbyder deres eget modem ved at bruge et Linksys-modem, skal kunden hver måned ikke leje deres fra kabletjenesten.