Sådan oprettes WiFi AP med en Gaming Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel fra spiladapteren til din netværksrouter.

2.

Start en webbrowser og skriv 192.168.1.250 ind i din browsers adresselinje, klik derefter på 'Gå' eller tryk på Enter-tasten på tastaturet. Bemærk: Din spiladapter kan have en anden forbindelsesadresse - kontroller dokumentationen for at bekræfte.

3.

Log ind på spiladapterens indstillingsside ved at indtaste brugernavnet og adgangskoden, når du bliver bedt om det. Disse oplysninger findes i produktets dokumentation.

4.

Indtast dit trådløse netværk s SSID. (Når du tilslutter en enhed til dit trådløse netværk, vises du først med en liste over alle de tilgængelige trådløse netværk, hvorfra du skal vælge; det navn, du vælger, er SSID.) SSID'en er hovedkvalitetsfølsom; skriv det i nøjagtigt som det fremgår af listen over tilgængelige netværk.

5.

Indstil din netværkstype som 'Infrastruktur.' (Medmindre du med vilje har ændret indstillingerne for dit trådløse netværk, er dette standardindstillingen.)

6.

Indtast dit forbindelsesadgangskode. De to adgangskoder er WEP og WPA. WEP består normalt af en lang række tal og bogstaver tilfældigt, mens WPA er et simpelt adgangskodesystem. Vælg den trådløse sikkerhed, du opretter, når du konfigurerede din router, og angiv forbindelsesadgangskoden.

7.

Klik på knappen 'Anvend', og derefter på 'Opdater' -knappen. Vælg SSID'en i dit netværk og klik på knappen 'Connect'. Når opsætningssiden informerer dig om, at du er tilsluttet, skal du frakoble spilroderen fra din netværksrouter og tilslut den til den kablede Ethernet-port på den enhed, som du opretter WiFi AP til.

Der er mange spil, multimedie og andre sådanne enheder, der kommer med netværksforbindelse, men som kræver at køre et kabel fra din router til enheden. Hvis du kører et trådløst netværk, kan en spiladapter hjælpe din enhed med at snakke med dit netværk uden et snoet af ledninger.