Sådan rejser du med en VoIP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Brug en Wi-Fi-baseret VoIP-telefon til at foretage opkald fra trådløse internet-hotspots, som f.eks. Vonage-kompatibel D-Link DPH-541 trådløs IP-telefon eller Belkin Wi-Fi-telefon til Skype-service. . (Se 'Ressourcer' for mere.) Wi-Fi-versioner af VoIP-håndsæt er ideelle til rejse i storbyområder, hvor du sandsynligvis finder en overflod af offentlige trådløse muligheder. Og ligesom deres kablede modstykker, med trådløse VoIP-telefoner, findes der ' s ingen software til at installere - simpelthen forbinde og ringe.

2.

Installer et VoIP-værktøj på din PDA, smartphone eller 3G-mobiltelefon. Et VoIP-værktøj gør det muligt for din mobilenhed at foretage VoIP-opkald via trådløse hotspots, ligesom en Wi-Fi-telefon. Men fordelen ved at bruge en VoIP-app på din mobilenhed er konsolidering - du kan vælge mellem at foretage VoIP og mobilopkald.

3.

Rejs med en bærbar computer til at oprette forbindelse til din VoIP-udbyder. Med laptop får du alle de samme VoIP-opkalds- og meddelelsesværktøjer, som du har på din stationære computer, men du får den nødvendige mobilitet til at rejse. Og som at bruge en stationær computer med en bærbar computer, kan du oprette forbindelse til både kablede og trådløse forbindelser til VoIP.

Når det kommer til rejse forberedelse, bør VoIP (Voice over Internet Protocol) absolut være på din pakke liste. VoIP giver dig mulighed for at foretage et telefonopkald fra enhver tilgængelig bredbåndsinternetforbindelse og holde det samme nummer, uanset hvor du er. Og ved at aflaste nogle af dine opkaldsopgaver fra mobiltelefoner og telefonkort til VoIP-muligheder, kan du faktisk spare penge, mens du rejser.