DIY WiFi modtag antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Tøm The Can

Køb en 42 oz. kan juice i en 4,25 diameter kan, drikke eller hælde saften og fjerne den øverste ende af dåsen.

Ledningsføring

Målet med en 'cantenna' er at skabe en kvart bølgelængde receptor. Forudsætningen er at omregne 2,4 GHz frekvensen mellem grænserne for 802.11b og 802.11g Wi-Fi frekvenser som decimalmålinger. Dette giver to præcise målinger mellem 802.11b og 802.11g frekvenserne.

Mål 1,625 inches op fra den faste ende af saften kan side for punktet af stikplaceringen. Bor eller ark åbningen tilstrækkelig stor til at indsætte N-stikket. Skær en tråd en tomme lang, og lod den lette på N-stikkets lodde. Indsæt det monterede N-stik i dåseindretningen.

Den lille tråd tjener som den faktiske antenne inde i dåsen. Monteret, stikket er fastgjort med enten en indvendig bolt eller fire udvendige skruer afhængigt af den anvendte type n-stik. Den samlede længde skal være så tæt som muligt på 1,21 tommer i dåsen. Tråd og stik, når de er installeret, er vinkelret på kanens side.

Kabel til computeren

De fleste cantenna-designs bruger et koaksialkabel til den endelige forbindelse til computeren. Imidlertid konverterer youtube.com webserier Amateur Logic en trådløs USB-router til designet for at bruge den mere robuste USB-forbindelse i stedet for koaksialkabel. USB-kabel har den fordel at være så lang som 16 fod uden nogen signalforringelse; koaksialkablet mister signalstyrken ud over seks fod.

Amatør Logic-konverteringen til USB fjernede også behovet for et dedikeret WiFi-kort til computeren. I stedet fungerer enhver USB-indgang som forbindelsespunkt til computeren.

Styr din Cantenna

Placer cantenna som direkte på din hotspot-kilde som muligt, da radiobølger er meget retningsbestemt. Den bedste gør-det-selv WiFi-modtageantenne bruger en 42 oz. saft kan. Størrelsen af ​​saften gør det optimalt til at indfange 2,4 GHz radiofrekvenserne. Der er to måder at opbygge denne 'cantenna', enten med et koaksialkabel eller en disembled WiFi-router og et hardt kablet USB-kabel. Med enten bygge bør juice cantenna nå populære offentlige hotspots.