Hvordan laver jeg et Sprint Wireless Modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Air Card Routers

I begyndelsen af ​​2009 begyndte store bredbåndsrouterproducenter at producere detailrouter 'hubs', som kan bruges sammen med alle USB-luftkort, der for øjeblikket er på markedet. Disse router hubs ser ud som traditionelle hard-wired eller Cat5 Ethernet kabel routere, bortset fra signalkilden er et cellulært luftkort. Du skal blot tilslutte dit Sprint-kort (eller et andet mærke) til en luftkortrouter, og signalet sendes som et traditionelt Wi-Fi-signal til andre brugere i nærheden. Derudover tilbyder nogle modeller yderligere netværksindstillinger via standard Ethernet-porte på bagsiden til at servicere computere, der ikke har indbygget Wi-Fi-kapacitet.

Air Card Router Caveats

Bevilget, styrken af ​​din delte Air Card-signalet vil ikke være så stærkt eller stabilt som den type service, man kan forvente af et hårdt kablet netværk eller endda en traditionel Wi-Fi-router, der leveres via hardwired telefon- eller koaksialkabel-DSL-modemer. Intet luftkort på markedet giver så robust en netværksforbindelse som en fastnet Ethernet-tjeneste. Luftkorttjenesten vil kun være så stabil og kraftig som din grundlæggende mobiltelefon service på din placering. Hvis du har dårlig celle service på grund af din transportør eller plettet service på grund af din placering, har du ikke den største netværkserfaring med et luftkort eller en flykortrouter. Forventer ikke for meget af denne netværksmulighed med hensyn til signalstyrke og stabilitet.

Crossover Networking Option

Det er også po muligt at levere netværksadgang til et par ekstra computere ved hjælp af en standard multi-port router og specielle Ethernet crossover kabler. For at oprette forbindelse skal du oprette et link til internettet ved hjælp af dit luftkort. Slut den ene ende af et Cat5-overgangskabel til en Ethernet-port på din computer. Tilslut den anden ende af kablet til Ethernet-porten på en anden computer. Gå til Windows Kontrolpanel, vælg 'Netværksforbindelser' og indstil DHCP-serverne på computeren 'Downlink', så computeren kan tildeles sin egen IP-adresse. Se Microsoft Support for at få yderligere oplysninger om justering af TCP / IP-indstillinger for at gøre denne 'daisy chain' -netværkstilgang virker for dig. Trådløse modemer, også kaldet USB 'air cards', får en reel trækkraft i pc'ens verden. Luftkort, herunder dem, der distribueres gennem Sprint, bruger mobiltelefonteknologi til at trække bredbåndsnetadgang til og levere den til din bærbare computer eller stationære computer. For nogle brugere eliminerer dette behovet for at abonnere på en fastnettelefon eller DSL-tjeneste eller søge efter et Wi-Fi-hotspot. Men andre brugere i hjemmet har også brug for en forbindelse. Der er to måder at dele et luftkortsignal på.