Sådan finder du min Linksys-nøgle

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser. Indtast internetprotokol (IP) -adressen 192.168.1.1 i din internetbrowsers adresselinje. Dette er den standard IP-adresse, som Linksys-producenten har angivet for at få adgang til din router. Tryk 'Enter' på tastaturet.

2.

Indtast dine loginoplysninger. Indtast dit brugernavn og adgangskode i dialogboksen til adgangskode. De legitimationsoplysninger, du oprettede under din første opsætning, skal indtastes her. Hvis dette er din første gang, skal du forlade brugernavnet er tomt og indtast 'admin' i adgangskodefeltet. Klik på 'OK'.

3.

Klik på 'Trådløs' i den øverste del af administrationen. Sikkerhed 'i det trådløse panel. Find WPA-nøglen og kopier oplysningerne til et sikkert sted.

Linksys-routeren letter hjemmenetværk og en internetforbindelse. Nøglen styrer adgangen til dit netværk, når du aktiverer Wi-Fi Protected Access (WPA). Nøglen kan deles mellem computere i dit netværk. Du kan få adgang til nøglen fra din router 's administrationspanel ved hjælp af en internetbrowser. Sørg for at du kopierer din nøgle og holder den på et sikkert sted til senere brug og reference.